Header Ads

test

Защо да предпочетем кухня по поръчка, пред традиционната



Кухня по поръчка – причини, поради които да се спрете именно на кухня, по ваш проект.
Много са предимствата на изработката на персонализирана кухня, според Ваши предпочитания, изисквания, размери и разположение на жилище и други. Основните предимства са:
-          Възможност за избор на дизайн.
-          Избор на цветове по Ваше усмотрение.
-          Дизайнът може да бъде разчупен, може да е изпълнена всяка Ваша прищявка.
-          Удобството чрез съвременни елементи, правещи така, че по-лесно да се затварят шкафовете.  Няма как да пропуснем и това предимство.
-          Размерът на кухнята. Ако домакинята е по-ниска, то кухнята по поръчка крие и това предимство. Може да бъде съобразена с височината на ползвателя, като по този начин ще се предотврати евентуално неудобство при ежедневната дейност, било то приготвяне на закуска, обяд, вечеря, било то просто приготвяне на сутрешно кафе.

Кухнята по поръчка позволява да се вземат предвид всички характеристики на стаята. Ако апартаментът има неравномерни стени, много изпъкналости, тръби и цепнатини, те лесно се отстраняват в шарнирните и подовите шкафове, в модулните калъфи, покрити със стени.

Когато поръчвате ъглова кухня от производителя, можете да получите намаление от  цената и да получите по-добро качество от това, което се предоставя от посредниците. Именно и поради тази причина Ви съветваме да търсите продукти от производители, а не от прекупвачи и търговци, работещи с такива.
Ако ще изберете нова кухня, то сериозно се замислете, дали да не поръчате кухня по поръчка. Kuhnia.bg е мястото, от което спокойно можете да поръчате кухня на Вашите мечти.
Естествено е, че и кухните по поръчка да имат недостатъци, но те са наистина много малко. Един от недостатъците е по-високата цена ,отколкото на кухните, които са по стандарт. Другият недостатък, за който сега се сещаме и бързаме да споделим с Вас, това е времето за чакане, при поръчка. Докато традиционната кухня може да се поръча мигновено, то кухнята по поръчка трябва да бъде проектирана, което води до малко забавяне.
Заявете кухня по проект на телефон 0879 841 825!

Няма коментари