Header Ads

test

Тревожна статистика: между 20 и 30 % от младежите страдат от еректилна дисфункция



Между 20 и 30 % от младите мъже във възрастовата група от 20 до 30 години страдат от еректилна дисфункция. Статистиката противоречи на твърдението, че сексуалната слабост се проявява изключително в зряла възраст. Мъжете, които следят здравето си, водят активен начин на живот и редовно се подлагат на медицински прегледи, дори на 65-70 години могат да имат пълноценни интимни отношения.

Симптомите на импотентност зависят от естеството на патологията. Еректилната дисфункция от физиологичен и психологически характер е малко по-различна. Има няколко основни признака, на които определено трябва да обърнете внимание:

  • Без еякулация
  • липса на ерекция по време на полов акт с жена с пълна възбуда;
  • преждевременна еякулация, която настъпва в самото начало на интимността или преди нея;
  • рядко възникване на възбуда, което се характеризира с леко увеличаване на пениса по време на секс (такъв проблем често показва хормонално разстройство, наличие на съдови заболявания или влияние на психологически фактор);
  • загуба на ерекция по време на полов акт до момента, в който той завършва;
  • намаляване или пълно отсъствие на сексуално желание.
Импотентността е нарушение на нормалната ерекция, поради което мъжът не може да завърши полов акт. В този случай пенисът може да бъде във възбудено състояние за дълго време, но еякулацията е невъзможна. 

Важно е да уточним, че в случай на еднократно появяване на подобен проблем, то няма място за притеснения, но постоянните нарушения на половата функция са причина да се замислите за здравето си и да потърсите медицинска помощ.

Ако сте по-възрастен и имате подоби проблеми, не е лишено от логика да разгледате фуннкциите и свойствата на медикамента Циалис - тъй като той е хит сред имащите проблеми възрастни мъже.

Не ни остава нищо друго, освен да Ви пожелаем да бъдете в крепко здраве и да не се налага да ползвате медикаменти, а да се радвате на щастлив живот, и на редовен полов контакт.

Няма коментари