Header Ads

test

Фотьойли тип Барбарон (круша)



Стол тип барбарон, да се чуди човек, как сме живели преди без него?


Разглеждайки съвременния интериор, все по-често започнахме да забелязваме, че в тях ще седят такива меки тахти под формата на крушообразен стол, стол с чанта за боб, стол, който в последствие научихме, че го наричат "Барбарон". Те се вписват много хармонично в интериора и придават мекота, лекота, комфорт и освен това такива безрамкови пуфове имат редица полезни характеристики:


-столът е безопасен за деца, тъй като няма остри ъгли, детайли;


-средното тегло на такъв стол е от 1,5 до 4,0 кг, така че дори едно дете може лесно да прехвърли такъв стол от една стая в друга;


- пълнителят, който е във вътрешната кутия, хипоалергенен;


-безрамните столове имат ортопедични свойства, облекчават гръбнака добре след тежък ден; могат да бъдат направени от бюджетен плат и по-скъпи, така че всеки може да си позволи такава покупка.


Когато избирате такъв стол, трябва да обърнете внимание на пълнителя, тъй като пълнителят има тенденция да се свива, след това с течение на времето трябва да го напълните.


Има няколко вида пълнител:


- експандираният полистирол от 2 до 5 мм се счита за най-оптимален;


- експандиран полистирол с добавка на холофайбър 1: 1, такъв пълнеж е по-мек и по-малко безшумен.


Такъв стол под формата на мек пуф определено няма да остави никого безразличен, защото е лек, ефирен и не заема много място и може да бъде направен във всякакъв цвят.

Всякакви столове, и барбарони, и друг тип, можете да откриете в мебелен магазин Мебели Арт.

Няма коментари