Header Ads

test

Професионален конвектомат в моят дом - защо пък не?



Конвектомати 

Всяка професионална кухня може да се възползва от удачните предложения на качествените ни готварски конвектомати. По същество, те представляват своеобразни фурни с конвекции. Могат да поберат множество тави на едно, за да осигурят по-пълноценен, бърз и удобен процес на готвене.

Предимството на конвектоматите е че осигуряват значителна прецизност на готвенето. С тях можете да контролирате температурата, а и влажността. Имат електрически нагревател, който се грижи за това да се осигури подходящата температура, избрана от вас. В допълнение е добавен и вентилатор, благодарение на който се осъществява равномерното разпределяне на желаната температура из цялата вътрешна повърхност на уреда.

Тъй като конвектоматите осигуряват значително по-голямо пространство (в зависимост от модела уред), с тях могат да се готвят дори и няколко ястия наведнъж. Поради това процесът протича значително по-оптимизирано. Особено полезни са за сладкарите и сладкарските заведения. С тази цел сме създали отлична гама от сладкарски конвектомати, които ще отговорят на всяка една ваша необходимост.

Естествено, не е задължително да си взимате конвектомат, който побира по 20 тави наведнъж. Можете да подберете и малък конвектомат, ако сметнете, че такъв е по-подходящ. В допълнение сме осигурили и продукти от тип ръчен конвектомат, който позволява ръчно нагласяне и опериране.

С конвектоматите постигате отлични резултати. Ако готвите на 100% влажност, дори високата температура няма да изгори или изсуши храната. Ако готвите на по-ниска температура, това също ще позволи запазване на вкуса и хранителните вещества, а същевременно и ще намали разходите ви. С всеки наш механичен конвектомат постигате доверени, сигурни и качествени резултати. Технологиите им са от най-високо ниво и съгласно съвременните изисквания за функционалност и безопасност.

 


Разполагаме с не един програмируем конвектомат. Този тип продукти ви позволяват да улесните процеса на готвене. С тях ще постигнете по-лесен работен процес със също толкова добри резултати. Или, с конвектомат със сензорен дисплей улеснявате задачите на екипа си и почистването и поддръжката на уреда.

Конвектоматите позволяват приготвяне на редица хранителни продукти, ястия и сладкарски изделия. Можете да ги използвате за зеленчуци или месо, за пиле на грил или сладкиши, за всякакви торти и кейкове. Допълнително, с конвектомат с пара можете да готвите, да, разбира се, и на пара.

Ценна характеристика на този тип уреди е лекотата на тяхното почистване. При тях са вградени специални режими, с които те се самопочистват отвътре. С това на екипа ви му остава просто да забърше леко отвън конвектомата. Не само това, а и много видове конвектомати предоставят на ваше разположение и автоматична диагностична система. Всеки елемент от тези уреди е изграден така, че да направи процеса на готвене далеч по-лесен и удобен.

Идват при вас със здрави конструкции, интуитивно управление и отлични функционалности. Намаляват нужното време за готвене, осигуряват по-вкусни ястия и готвене на повече продукти наведнъж. Множество програми, етапи, нива на влажност и допълнителни характеристики внасят съвременните технологии във вашата кухня.

Имаме най-разнообразни предложения, включително конвектомати за GN2/3  съдове, различни механични и автоматични конвектомати, такива с пара, с автоматични функции и много други. Осигуряваме съвременни възможности, с които да отведете готвенето в своето заведение на ново ниво. С нас постигате много повече на разумни цени и с гаранция за високо качество и дълъг експлоатационен период. Осигуряваме всичко необходимо и голяма продуктова гама, за да сме сигурни, че ще намерите онова, което ви трябва.

Предлагаме конвектомати с различна големина и вместимост, които ще спестят електроенергия, други разходи, а също и, естествено, техническо време. Ще позволят приготвянето на повече ястия едновременно при по-добри условия на готвене, за да могат те да са неустоимо вкусни с примамливи аромати и визия. Всяка професионална кухня, която се занимава с повече поръчки дневно, ще има голяма полза от снабдяването с висококачествен конвектомат с голяма вместимост и първокласни функционалности – каквито са нашите конвектомати!

Няма коментари