Header Ads

test

Какво да подарим за 8 – ми март на своите дами

Всеки един знае, че 8–ми март е ден, в който всяка една жена се събужда сутрин с надеждата нейният любим мъж да се е погрижил за това тя да се чувства обичана, желана и обгрижвана. Голяма част от дамите са на мнение, че букет с пъстри пролетни цветя не е достатъчен, за да могат те да се насладят на празничния момент, така както по добава. Ето защо в тази статия ще ви предоставим един дълъг списък от перфектните подаръци, които всяка жена желае да получи. И нещо повече – няма дори да ви се налага да променяте банковата си сметка.

Уникална и неповторима тениска със снимка и послание

Искате ли дамата на сърцето ви да се чувства специална и обичана жена? Подарете й комплект тениски, които са специално създадени както за нея, така и за вас. Не се налага да инвестирате купища пари за скъпи бижута, парфюми на френски аромати, маркови рокли или скъпи вечери. Подарете щастие и усмивки на любимия си човек за празника на жената.

Всяка дама или господин притежават поне няколко тениски в гардероба си, които да им бъдат под ръка по всяко едно време. Независимо какъв е стила ви на обличане, то тениските са удобни и комфортни не само за разходки, като домашно облекло, но дори и по време на сън. Ако към дизайна добавите снимка, надпис, послание или пожелание, то бъдете сигурни, че няма да оставате незабелязани.

Комплект чаши за него и за нея

Чашите са едни от най-използваемите предмети в домакинството. Едва ли има човек, на който поне веднъж през деня да не му се налага да използва съда, в който да разлея своята любима напитка, било то кафе, чай или друго. Ако искате да зарадвате любимия си човек, то подарявайки му комплект чаши за 8–ми Март е едно от предложенията, способни да породят поводи за усмивки и добро настроение. Освен това, всеки ден ще си спомняте за момента, който сте преживели преди това.

Към дизайна на чашата всеки един може да добави снимка или лично послание. Ако за вас е важно чашата да бъде точно и ясно предназначена, то можете да изпишете имената както на своята любима, така и вашето. Всеки един персонализиран подарък символизира лично отношение и уважение към човека, на който го поднасяте. Ето защо поднесен за какъвто и да е повод, той е в състояние да се превърне в любима и ценна вещ, с която никога не бихте желали да се разделите.

Ако нашите идеи ви допадат, но не знаете от къде можете да поръчате чаша или тениска, то в оналйн магазина eMart ще се сблъскате със стотици предложения, специално селектирани за вас и важните поводи в живота ви.

Няма коментари