Header Ads

test

Идеи за стилизиации с мъжко поло

Мъжката поло блуза или водолазка е много важен елемент от мъжкия гардероб, особено през есента и зимата, но е полезна и през пролетта. Тя е много универсален, което не означава, че пасва на всичко. Прочетете как да носите поло, за да изглеждате страхотно. Ето няколко идеи за стайлинг на мъжка поло блуза.

 

Блуза с поло яка – защо си струва да я имате в гардероба си?

 

Мъжкото поло ще работи добре в много стилове - както елегантни, така и ежедневни. Тънките, гладки модели могат да бъдат алтернатива на работната риза, докато дебелите, месести водолазки са идеални за ежедневен външен вид. Нейната гъвкавост прави блузата поло незаменим елемент от мъжкия гардероб.

В допълнение към факта, че тази блуза е универсална, тя може да бъде и много топла. Дори тънък модел, носен под яке, ефективно затопля стайлинга и по този начин осигурява комфорт дори в изключително мразовити дни. Ето защо си струва да закупите този елемент от облеклото преди есенния и зимния сезон. Много по-лесно създава топли и много стилни комплекти.

 

Как да носите мъжка термо тениска в елегантни стилове?

Яке

Водолазката ще работи чудесно със сако, при условие че обърнете внимание на дебелината на тъканта както на поло блузата, така и на якето. Колкото по-плътна е тъканта на якето, толкова по-дебело трябва да бъде полото. Не забравяйте обаче, че прекалено дебелият мъжки вълнен пуловер може да ограничи свободата на движение под вталено сако. 

Струва си да допълните стила на полото и сакото с аксесоари, например кожен колан или джоб с интересен модел. Що се отнася до панталоните, изберете чинос, кадифе, класически вълнени панталони и дори дънки. Що се отнася до обувките, класическите дербита или броги ще работят

 

Дневен костюм

 

Костюмът е чудесен фон за водолазка. Съчетава се както с класически дневни костюми, така и с модели от по-плътни материи, например туид. Въпреки това, при никакви обстоятелства не трябва да носите блуза с поло яка с вечерен костюм.

Обърнете специално внимание на дебелината на пуловера – той трябва да е тънък и плътно до кожата, за да стои добре под якето. В противен случай може визуално да добавите няколко килограма. А ако държите на топлината, изберете поло от висококачествена вълна или кашмир.

 

Мъжка поло блуза - ежедневни стилове

 

Водолазката е толкова универсална, че идеално допълва както елегантните стилове, така и ежедневните комплекти. Работи чудесно, между другото: в стилове с дънки, чинос и дори спортни обувки. Спомнете си само емблематичния комплект в стил Стив Джобс - черна блуза с поло яка, дънки и кецове. Това е класически, но удобен и небрежен стил, идеален за начинаещи, ако не знаете как да носите черна мъжка блуза.

 

Можете също така да създадете много интересни комплекти с поло в цветове, различни от черно. Кремавите и сивите модели са особено универсални. Водолазките в интензивни цветове са решение за мъжете, които обичат да си играят с модата. Когато избирате такъв модел, не забравяйте да ограничите броя на стилизиращите цветове до не повече от три. В противен случай може да настъпи хаос.

Когато става въпрос за ежедневни блузи с висока яка, изборът е почти безкраен. 

 

Поло блуза със сако или с палто?

 

Класическите блузи се съчетават идеално с палта, но и с елегантни зимни якета . Всичко зависи от характера, който придавате на комплекта. Стилът на поло и костюм изисква връхни дрехи под формата на палто. Към ежедневен комплект, състоящ се от дънки, маратонки и дебела блуза, спокойно можете да добавите парка или дафъл коут.

 

Мъжката блуза с поло яка е отлична алтернатива на много горни дрехи - от риза до тениска. Тя е невероятно универсална, което я прави подходяща за много различни стилове. Следователно ще бъде полезно както на работа, така и по време на разходка през уикенда в парка. Сякаш това не е достатъчно, с кава блуза стайлингът е много лесен за оформяне. Просто облечете дънки, които пасват на пуловера и качествени кожени обувки, например броги , и сте готови! Ако допълнително разнообразим стайлинга със сако, ще получим модерен комплект в преппи стил.

 

 

Няма коментари