Header Ads

test

GPS навигация за Вашият камион, бус, автомобил



Екипът на Моят дом имаме удоволствието да Ви представим магазин за GPS електроника - 
Iskamgps.com.   Това е  специализиран онлайн магазин за електроника, зад който стои млад екип от професионалисти, които са насреща, за да Ви помогнат да направите най-добрия избор на навигация, видеорегистратор, таблет или друг продукт от широката гама, която предлагаме. Пазарът е пълен с предложения, но как да изберем най-доброто за нас сред всички тези обяви в Интернет? 


Предлага се разнообразие и възможност за избор сред най-добрите модели и марки.
Освен GPS навигации, сред предложенията ни ще намерите предложения за едни от най-добрите модели GPS тракери в световен мащаб. Те са отлично решение за Вас и Вашия бизнес. Изключително лесни са за монтаж и ползване.

Разнообразие ще намерите и сред продуктите от сферата а автоелектрониката, които ще намерите по категориите на сайта. Различни видове монитори за кола, камери за задно виждане, аудио плеъри, огледало за кола, инвертори и хендсфри устройства са само част от тях.

Друга голяма продуктова гама, в която магазинът е  специализиран, това  са видеорегистраторите за кола – DVR. Моделите на най-добрите марки са изложени в сайта ни. Камери с различни резолюция, запис, ъгъл на заснемане и тип са на разположение за Вас ако желаете да увеличите сигурността си зад волана.

Радар детекторите също са част от букетът продукти, който можете да поръчате. Достъпни са най-търсените модели и най-известните марки на пазара. Предлагаме най-известните модели на марките Cobra, Snooper, Stealth, Escort.

Модерните ултимедийни системи  за кола – единичен и двоен дин, са сред другите популярни продукти, предлагани онлайн. Моделите са с различен дизайн, функции, подаръци като камера за задно виждане и навигация и различна операционна система – мултимедии с WinCE и мултимедии с Android. Предлагаме модели от най-големите производители в света. Ще откриете стотици модели за универсална медия и специализирани модели, които заместват оригиналните козоли. Предлагаме специални медии за почти всички марки като Mercedes, BMW, Audi, Ford, Opel, Nissan, Volkswagen, Honda и т.н. и техните различни модели. 
Освен мултимедии, за тези модели автомобили се предлагат и панели за табло за универсалните системи.

Няма коментари