Header Ads

test

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ФИРМА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ



Във всеки град има огромен брой фирми, майстори и бригади. Много от тях предлагат услуги за ремонт на покриви и обещават високо качество. Цената на работата в същото време варира в най-широкия диапазон. Някои компании привличат клиенти с ниски цени, други залагат на  високо качество и работят само със скъпи материали.
ФИРМА ЗА РЕМОНТ НА ПОКРИВИ - КАКВО ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД ПРИ ИЗБОРА СИ
За да не сгрешите с избора на изпълнителя и да получите наистина качествен резултат, трябва да се вземат предвид няколко параметъра:
Ако компанията определи цените твърде ниски, вие сте изложени на голям риск при избора на този изпълнител. Твърде много клиенти се фокусират върху цената на ремонтните дейности на покрива и правят голяма грешка. Факт е, че общите разходи се състоят от разходите за материали, работа и някои допълнителни разходи. Намаляването на поне един от тези показатели се отразява на качеството на работа.
Не се доверявайте за ремонта на покрив на първата фирма или майстор. По-добре е да се свържете с компания, която има богат опит и има необходимите знания. Е, ако тя има собствен офис. В този случай, когато идентифицирате недостатъци, ще имате къде да представите вашите претенции.
Преди да започнете да ремонтирате покрива, проучете пазара. Изберете поне три фирми за ремонт на покриви. Разберете техните цени и списъка на предлаганите услуги. Фирми, които ценят репутацията си, изпращат специалист на оглед, който да направи оценка на работата.
Когато поръчвате услуги за ремонт на покриви, помислете за гаранции. Гаранционният живот на покривните материали или хидроизолацията е индивидуален. Следователно гаранцията на всяка компания е различна. Не забравяйте да посочите какво включва гаранцията за покрива.
Преди да направите избор, прочетете отзивите на клиентите. Попитайте ги подробно за работата, която фирмата е извършила, огледайте готовия обект. Наличието на положителни отзиви в Интернет също има значение. От тях можете да черпите огромно количество полезна информация.
Ако планирате да ремонтирате покрива, потърсете екип, готов да състави писмен договор. Важно е да се отразят следните точки: сроковете за работа, начините на плащане, кой купува материали и т.н. Ако ръководителят на екипа откаже да изготви такъв документ, откажете услугите му.
В договора не забравяйте да определите неустойките в случай, че екипът не изпълнява задълженията си. Ако компанията изисква предварително плащане, не се договаряйте за повече от 25 процента. Изберете само официално регистрирана компания. В този случай е по-лесно да сключите споразумение и ако е необходимо, да отстоявате правата си. Бригадата може да се търси чрез реклами във вестника или в интернет. Проверете няколко опции наведнъж, сравнете ги и едва след това направете окончателния избор.


Източник: TopMaistor.com

Няма коментари