Header Ads

test

Избор на професионален пречиствател на въздух

 


На пазара у нас, през последните няколко години се появиха стотици устройства за пречистване на въздха. Почти няма семейство, което да не се тревожи за състоянието на фините прахови частици, както навън, така и в жилището, офиса, магазина, ресторанта и където и да се сетите.

Днес Ви представяме едно професионално решение за пречистване на въздух, което е предназначено за по-големи помещения, за помещения межуд 50 и 100 квадратни метра.

Предлагаме Ви устройството Професионален пречиствател на въздух Refinair AP-460Α, което е с йонизатор.

Ето и с какви технически характеристики разполага устройството: Професионален многостепенен филтър за въздух 6- степенна филтрация Голям обем въздух в по-големи помещения Отлично филтриране на частици P2,5 и малки частици 0,1-0,3 микрона Създава безопасна за околната среда Алергия и астма Дезодориране и премахване на мирицми от тютюн Използва електростатичен филтър, който се почиства и не се изисква промяна Силни бактерии UV лампа Сензорен екран и електронни индикатори за работа Нощен режим (безшумен и слаба светлина) Интелигентен детектор на миризми, сензор за замърсяване, открива и предупреждава в зависимост от нивото на замърсителите на въздуха Високоефективни вентилатори за постоянен ток Сензор за индикация, когато филтърът трябва да бъде почистен

Естествено, когато се касае за избор на пречиствател на въздух, трябва да се вземат предвид много фактори. Например, обемът на помещението, функционалностите му, консумативите му и други, но този модел е чудесен за ресторанти, заведения, складове и т.н.

Можете да го поръчате още днес от тук, или на телефон: +359 898 554 837

Няма коментари