Header Ads

test

Безшумен вентилатор за таван

Таванен вентилатор LESTE, цвят ЧЕРНО/ ТЪМНО ДЪРВО, с дистанционно, 70W, ф130 cm, 02-00162. Този тип вентилатори са чудесно решение за външен, както и за вътрешен монтаж. Подходящи са за използване за дома, ресторанти, кафенета, барове, спортни зали, склaдове, паркинги, автогари, гари, чакални и много други. 

Безшумен вентилатор за таван с добра визия и на добра цена

Представяме Ви моделът, който се предлага в два цветови нюанса, изработен от дърво...


Как да изберете безшумен вентилатор за таван?


За да изберете безшумен вентилатор за таван, има няколко неща, които трябва да вземете предвид:

Размерът на вентилатора. Колкото по-голям е вентилаторът, толкова по-малко шум ще издава. Това е така, защото по-големите вентилатори имат по-големи лопатки, които създават по-малко турбуленция.
Скоростта на вентилатора. Колкото по-висока е скоростта на вентилатора, толкова повече шум ще издава. Ако търсите безшумен вентилатор, изберете модел с възможно най-ниска скорост.
Тип на лагерите. Лагерите са компонентите, които позволяват на вентилатора да се върти. Безшумните вентилатори използват лагери от неръждаема стомана или керамика, които са по-трайни и по-тихи от лагерите от пластмаса.
Материалът на лопатките. Лопатките на вентилатора са друг фактор, който може да повлияе на нивото на шума. Лопатките от дърво или метал са по-тихи от лопатките от пластмаса.
Ето някои конкретни съвети за избор на безшумен вентилатор за таван:

Потърсете модел с ниво на шум от 40 децибела или по-малко. Това е нивото на шума на шепот или тиха стая.
Изберете модел с три скорости или повече. Това ще ви даде възможност да регулирате нивото на шума според нуждите си.
Потърсете модел с лагери от неръждаема стомана или керамика.
Изберете модел с лопатки от дърво или метал.
Ако искате да сте сигурни, че получавате безшумен вентилатор, прочетете отзивите на клиенти, преди да направите покупка.Ето някои конкретни модели безшумни вентилатори за таван, които можете да разгледате:

Hunter Chandelier 52-Inch Ceiling Fan
Minka Aire F362-BL 52-Inch Ceiling Fan
Home Decorators Collection 52-Inch Ceiling Fan
Тези вентилатори имат ниво на шум от 40 децибела или по-малко, което ги прави идеални за спални, детски стаи и други помещения, където искате да намалите шума.

Няма коментари