Header Ads

test

Как да направите правилен избор на рокля по време на бременност?

Бременността е един от най-чувствителните и емоционални периоди за жените. Много бъдещи майки, които броят дните, докато могат да държат бебето си в ръцете си, може понякога да не се смятат за стилни и привлекателни, независимо какво носят, благодарение на нарастващото тегло и нарастващия корем. Ако преминавате през такъв процес, нека ви кажем от самото начало, че много грешите! В този период, когато емоциите са на върха си, а бъдещите майки са доста нерешителни в търсенето на рокля, идеята да намерите удобна и стилна рокля може да изглежда невъзможна, но разбира се не е...

 

Въпреки че може да се наложи да се дистанцирате за кратко от много вечерни рокли, благодарение на растящия си корем и гърди, не се съмнявате, че ще срещнете вечерна рокля, в която ще се чувствате много комфортно! Изборът между  рокли с А-кройка, с форма на камбана, плавни и неподходящи рокли ще улесни много работата ви. Вместо официални рокли с презрамки, можете да постигнете комфорта, който търсите, с вечерни рокли с отворени рамене, с половин ръкав, V-образно деколте или тип лодка.

 

 Можем да кажем първо комфорт, а след това елегантност! Ако скоро ви предстои важно събитие, но все още не сте намерили роклята, която ви подхожда най-добре, ние от онлайн магазин Евиза сме подготвили животоспасяващ списък за вас.

 

Шифонени официални рокли с презрамки и ръкави 

 

Вечерните рокли от шифон винаги са били едни от любимите рокли на жените по отношение на комфорт и елегантност. Роклите от шифон, които лесно можете да изберете за дневни или нощни поводи, внасят комфортна и успокояваща елегантност на бъдещите майки с презрамките и ниските си ръкави. В допълнение, подвижните маховици, добавени по-късно към гръдната част, правят гръдната част да изглежда по-естетична и тънка. За да обобщим, ако сте поканени на сватба или празнична вечер и все още не сте намерили подходяща рокля за бременни , препоръчваме ви да разгледате шифонени рокли Евиза!

 

Рокли с V-образно деколте 

 

Шифонените рокли с V-образно деколте са едни от първите визии, които идват на ум, когато се споменават официални рокли от шифон. Тя е сред много стилните и удобни модели вечерни рокли за бременни за бъдещи майки . Шифонените рокли с V-образно деколте обаче може да са малко трудни за вас през последните месеци на бременността. Ако направите наблюдение, като знаете мерките си и добре познавате формата си, определено можете да получите по-положителен резултат.

 

Модели гащеризони тип вечерни рокли с едно рамо 

 

Гащеризоните са сред благородните и много полезни варианти за покани. Можем да кажем, че вечерните рокли тип гащеризон продължават да стават все по-модерни всяка година, благодарение както на елегантността на една вечерна рокля, така и на комфорта, предлаган от формата на панталона. Ефектен блестящ гащеризон с едно рамо е много стилна алтернатива на официална рокля за бременни! Ако коремът ви започне да се увеличава, можете да го използвате и като премахнете колана за кръста.

 

Вечерни рокли от креп и голям размер

 

Ако сте в последните месеци на бременността си и имате специален повод, на който задължително трябва да присъствате, определено ви препоръчваме да дадете шанс на един по-голям размер официална рокля Евиза. Проектирани в midi дължина, моделът успява да внесе елегантността, която желаете във вашия стил с детайла на цветя на рамото и минималните еднослойни волани на полата. Въпреки че V-образното деколте покрива лесно областта на гърдите ви, можете лесно да се движите, както желаете в ден на парти, който се простира от деня до вечерта, с неговата скейтърска (права) форма.

 

Рокли за бременни на открито 

 

Ако сте бъдеща булка и все още не сте намерили роклята за снимане на открито, за която сте мечтали; Концепцията, която организирате за вашите снимки на открито, ще ви даде някои указания. Ако концепцията ви е пълна, нека да преминем към предложенията! Ако планирате фотосесия в парк или гора сред природата, дългите рокли от шифон в цвят екрю са точно за вас! Ако сте от тези, които казват, че стилът ми е семпъл, дълга рокля от шифон с презрамки и ниски ръкави ще бъде идеалният избор за вас. Ако търсите малко движение в стила си, роклята от шифон с дантела в цвят екрю определено ще ви донесе елегантността, която търсите.

 

Ако планирате фотосесия в хотел или стар дворец, какво ще кажете за модел официална рокля от шифон с елегантна дантела на раменете и областта на гърдите?

 

Стигнахме до края на нашата статия. Надяваме се, че сме Ви били полезни с нашите съвети и предложения в избора на елегантна рокля за бременни. Ние сме много щастливи да ви придружаваме в най-специалните ви дни!

 

Няма коментари